fredag 8 juni 2012

Hemma


När katten är borta dansar råttorna på bordet....
Hunden Bailey som snällt fick stanna hemma med moster Thessa och Z blev mer än bortskämd och den behövliga dieten för en schäfers gubbmage blev ett minne blott då han spelade på Thessas hjärta och fick henne att ge med sig när han bedjande tittade in i hennes ögon med en fuktig, ledsen och hungrig blick. Så den vovven gick det ingen nöd på och inte heller den andre vovven som fick en semestervecka på ett pensionat (jo, fint ska det va). Även han går på en diet men löste snabbt hur man kunde öppna det låsta plåtskåptet med foder i... så även han levde i överflöd.

Z drog med sig Thessa och mormor en dag och red på en ståtlig springare som en av förskolans vikarier hade ordnat med. Se bara hur naturligt han sitter på hästryggen.... avslappnad liksom... jag funderar på att låta honom galoppera nästa gång ;-)

Jo då... här hemma har livet varit en fest för Z o vovvarna tack vare moster Thessa som ordnade med den veckolånga festen medan jag och marcus tog oss en veckas semester. Tack, tack, tack Thessa!!!!
Vi landade tidigt i morse på den kalla flygplatsen och kom lagom hem till åtta-tiden då det bara var att ta sig en mycket välbehövlig dusch för att sen bege sig iväg på min näst sista tenta.... vilken för övrigt blev godkänd. Så nu börjar man bli lite trötter då sömnen råkade packas ner i resväskan på vägen hem.
Z är på väg i säng i skrivande stund efter en underbar eftermiddag med gräsklippning, vattenkrig och plantering. Jag har saknat min lille gullunge sååå oerhört mycket och kramarna, pussarna och skratten Z bjöd på vittnade om att även han tyckte det var skönt att vi kommit hem.

Ha det så fint go´vänner!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar