tisdag 31 januari 2012

Hjärncellernas sammankomst

Z är aningens inne på att pilla sönder sin tå just nu. Han blir besatt av sitt pillande på det mesta och nu är det tyvärr den lilla stortån som gäller. Framförallt sker detta när det lille sprallraketen vaknar på natten/kvällen eller hur man säger i den vanliga livet. Strumpan ryker och operation obduktion påbörjas i det skumma ljuset av en nattlampa som påminner om en skalbagge. Hjärnan i mig anropas och en idestorming påbörjas av ett gäng koffeinmissbrukande hjärnceller. Silvertejp kring strumporna var min första tanke då den tejpen är en av mina bästa vänner nuförtiden även om denne är aningens snål vad det gäller middagsbjudningar. Snabbt avfärdade jag min geniala plan då jag i min fanatsi såg framför mig en stasad blå svullen fot. Hjärncellerna fick jobba på ett tag till och kontaktade ävens sambons fungerande cell för lite nya inputs. De drog slutsatsen att strumpbyxor kanske vore lösningen för att skydda den lilla tossingen. Sagt och gjort så inhandlade vi ett gäng strumpbyxor som varken hade glitter eller prinsessor som stora rosa tryck vilket verkar väldigt poppis i barnstrumpbyx-världen.
Så den nya pyjamaskonstellationen består av en fluffig torr blöja som en passande bas. Strumbyxor, soldress med dragkedja i ryggen och en tajt t-shirt med en bit siljertejp bak så den riktigt smiter åt kring hans snart sovandes lilla kropp.
Jo då...dra mig baklänges ett par varv... det fungerar. Ja i tre dagar än så länge men tån har läkt fint och det är huvudsaken.

Z-mannen har visst varit en butter kille på dagis idag så jag hoppas inte att en tredje öroninflammation är på väg. Men jag ska inte måla f*n på väggen ännu... vi får avvakta och se. Själv bedriver jag hemstudier nu. Jag har tack vare min frånvaro av hörsel fått dispans på alla grupparbeten och det känns underbart skönt.

Ha en underbar kväll go´vänner!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar