fredag 16 december 2011

Hjälp ett barn i jul

Den här bloggposten innehåller nötkräm

”Det pågår en tyst katastrof. En katastrof som varje dag dödar 21 000 barn under fem års ålder. De flesta barnen dör av näringsbrist, diarré eller andra sjukdomar. De dör av orsaker som med enkla medel skulle kunna förebyggas. Det som saknas är vaccin, medicin, rent vatten och näringsriktig mat. Saker som UNICEF kan leverera. Saker som vi tillsammans kan leverera.

Den här bloggposten är mitt sätt bidra. För i och med att jag publicerar den här bloggposten blir inte bara fler uppmärksammade på den tysta katastrofen utan dessutom innebär det att re:member skänker sex påsar av den nötkräm som UNICEF använder vid behandling av undernärda barn. Tre påsar nötkräm om dagen är allt som krävs för att ett barn som lider av undernäring ska kunna överleva.
Har du också en blogg och vill göra något viktigt i jul? Hämta bloggmaterial här! Tillsammans räddar vi barns liv.
Ps. Vill du köpa fältprodukterna som räddar barns liv, besök UNICEFs gåvoshop. Du kan välja ett snyggt gåvobevis designat av bland annat Tove Styrke eller Elsa Billgren att ge bort i julklapp.Jag har sedan en liten tid tillbaka startat en insamling för Unicef i Z:s namn. Där kan man skänka pengar, SMS:a ordet "KÄMPA ZIGGE" till 72900 så skänker man lätt och smidigt 50 kronor till Unicef. Man kan också shoppa loss i gåvoshoppen, webbutiken eller varför inte bli världsförälder.
Allt går givetvis till Unicef och det är via deras sida som insamlingen äger rum.
Skänk en slant och ge världens alla ungar en chans!!!! Det gör jag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar