tisdag 6 december 2011

Zzzzzz

En bild säger mer än 1000 ord. Z visar nöjt sitt senaste tecken i tid och otid. Som häromdagen när hans bakre regioner pratade mer än en tjattrande papegoja höll han för sin lilla näsa och skrattade gott varje gång. Ja han skäms minsann inte för naturens fenomen och han ser till att ingen annan heller bör skämmas för nu för tiden kommer man inte undan med en dödlig smygare... Z avslöjar en snabbare än ett 4g mobilt bredband.

Och ni som nu undrar över vem Z:s frisör är så är det faktiskt jag... hör och häpna. Det kunde ni väl inte i er vildaste fantasi tro när ni såg den välklippta kreationen. Man skulle ju kunna tro att Z lyckats pilla bort säkerhetsskydden på kontakterna ikväll men hemligheten bakom volymen i hans naturligt blonda hårsvall är... banan med lite inslag av lotion! Hjälpsamma Z deltar glatt i operation Torr Hud när jag varsamt försöker smöja in hans krokodilliknande skinn. Det är ingen enkel match att smörja in en raket på språng och samtidigt försöka undvika att han kramar om en hund i samma veva. Krämen hamnar på fler ställen än där det hör hemma bl a i hans hår.

Men lite ska väl mamma få jobba tycker Z och kastar sig kring halsen på en av hundarna så deras underbara päls kladdar fast över hela ungen så han lätt skulle kunna kvalificera sig för en schäferutställning i unghundsklassen.

Ja det var en kort rapport om en minut i våra liv...
Nu måste jag sova... för det är bäst att passa på när Zzzzzzz sover.

Natti snatti go´vänner

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar