söndag 6 november 2011

3 år

3 år idag! Z sprudlade av förväntan när paketen lades fram. 3 år ska firas stort och det gjorde vi med buller och bång... och några skopor glass!
Z slet snabbt och ej så varsamt upp sina paket och blev genast förälskad i en piratdress som är hans senaste idol på tv.
Idag var det kalas och mormor och moster skulle komma och fira den lille piraten. Men innan det skulle Z och pappa Marcus ta sin sedvanliga söndagstur till Ica Maxi och stoppa varuvagnen full med spännande saker som... mjölk, blöjor... och sånt som man behöver. En god korv som avslutning på shoppandet unnade de sig också innan de begav sig hemåt igen.
De hann knappt hem innan gästerna kom och bokstavligt hällde presenter över Z.
Han kvittrade glatt när kikare, docka, kastruller, låtsasfrukt, cykelhjälm och allt vad det var sprättades fram ur de en gång så välinslagna gåvorna.
Såga såga


Z krok

Skeptisk

Skepp ohoj
Jo det var en härlig förmiddag och full med glass och bus somnade han gott vid lunch.
Moster Thessa hade med sig några av sina små labradorer också så fem glada hundar i alla dess storlekar sprang runt och lekte med byggklossar, dockans potta och presentförpackningar. De delade frikostigt ut blöta pussar då framförallt på Z som är i rätt höjd enligt deras tycke.

Rocco, Alice & Svea busar
Vi tackar för en fin födelsedag som ännu inte är slut och tack för alla fina presenter.
Och för den som vill ge Z något för att fira honom kan surfa in på http://unicef.se/egna-insamlingar/zigge och skänka nån krona i hans namn eller skicka ett sms med texten KÄMPA ZIGGE till 72900 så går 50 riksdaler till unicef.

Hurra hurra hurra!!!!!!!!

3 kommentarer:

 1. Grattis i massor till numera stora Z:)

  SvaraRadera
 2. Tack Angelica!!! Jag ska framföra hälsningen till stora grabben!!!!!

  SvaraRadera
 3. Grattis till Z, vilka härliga bilder!
  / Ann-Charlotte

  SvaraRadera