tisdag 29 november 2011

Last call

Så ska det se ut!!!
I morse var det dags att kontrollera Z:s lilla hjärta igen då det tidigare har visat en avvikelse. Med stor förväntan knatade vi till barnmottagningen i det råa morgonvädret.
Z var laddad och tog sig ett par välförtjänta vändor i korridorerna tjoandes och trippandes på tå.
Vi hade laddat väskan med leksaker, filmer, bananer och annat som ev kunde få den lille raketen att sitta still den tiden det skulle ta att få ett  bra ultraljud på hjärtat.
Men undersökningen gick över förväntan. Z satt stadigt i mitt knä och smågnagade lätt på doktorns hand när han hela tiden envisades att ultrajuda hans hjärta. Samtidigt vrålade Musses klubbhus ur tv-högtalarna och jag och Marcus recenserade allt som hände för Z.
Jag höll på att ge doktorn en närpå olaglig kram när vi fick reda på att Z nu är frikänd från hjärtfel.
Det känns så skönt att något går Z:s väg...

Z fick en tjusig liten plast-tiger efter undersökningen som följde honom resten av dagen.
Det är så skönt nu att veta att hjärtat sitter där det ska, pumpar som det ska närapå ett litet bakflöde... men så här inpå jul så pågår det väl ett visst bakflöde i de flesta hem?!

Ha en fin kväll allesammans.... själv ska jag förbereda för Anticimex som äntligen kommer i morgon mellan 8-12... skönt när man får en sådan härligt exakt tid. Har tröttnat på alla extra husdjur som obekymrat springer mellan hundarnas ben om kvällarna. De är nästan tama.... ne nu får det va nog!!!
Så nu har mössen kvällen på sig att flytta.... last call!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar