söndag 25 september 2011

Stiga-dusch


Ja då var nog årets sista gräsklippning utförd av Z i egen hög person. Men det genomvåta gräset kladdade duktigt ner gräsklipparen och Z tyckte att det var läge att ge den en skön dusch.


Vem som blev blötast och renast framgick inte av varken bilderna som jag fann i kameran när jag kom hem från en intensiv plugghelg... eller av pappa Marcus som höll i trådarna. Det jag vet är att de hade utomordentligt kul och det är väl ändå huvudsaken.
Z har idag även haft sin premiär i bassängen vi hyr av kommunen. En dag i veckan plaskas det runt i en mycket varm bassäng... den är så varm att om man bara tillsätter lite kryddor och en skvätt olivolja så blir det en härlig soppa....FRUKTANSVÄRT varmt där med andra ord. Men Z trivs och plaskar gott. Att vi väljer alternativet att hyra en bassäng beror inte på att vi producerar pengar i samma takt som huset går sönder utan det beror på att simhallen och Z inte vore så passande alltid eftersom det är svårt att förutspå ev utbrott och Z blir så ledsen när han råkar få ett och hur folk ser på oss då. Han blir ledsen när han möter folks blickar och man kan ju inte direkt skrika ut: "Titta inte så lugnar han ner sig!" Jo, klart jag KAN skrika det men vi människor funkar visst så att vi glor ännu mer än innan då.....

Livet är bra nu och denna vecka hägrar en spännande hemtenta på tre dagar. Jag ä'r redan så nervös att jag behöver en kartong av Imodium.... Imorgon har jag dessutom en presentation av en sociolog och hans urtråkiga bok med en massa konstiga begrepp och teorier. Jo, klasskamraterna lär få ett gott skratt. Funderar på att avleda dem med ett falsklarm eller i bästa fall kanske min bil exploderar på parkeringen... o då löses den situationen oxå!!!!

Ha en underbar kväll!!!!!3 kommentarer:

 1. Vi har precis börjat på något som heter Sigges Simtrim. Helt galet bra - alla barn får lära sig vattenvana i sin egen takt och inga krav finns. Det är bara barn med knas som går i vår grupp och de har även i vissa fall med sig syskon. Så både Moa och Ludde går i samma grupp vilket är så fantastiskt skönt! Och så skönt att lite udda och knasigt beteende inte är så konstigt och accepteras av alla. Knas är det normala liksom...!

  Och lycka till med alla pluggerier! :)

  SvaraRadera
 2. Sigges simtrim... tänk om det kundefinnas nåt sånt här och att syskonen kan vara me dessutom!!! Är inte knas alltid det normala? Det borde vara det.
  Ha det så bra
  Kram
  Cilla

  SvaraRadera
 3. Varje gång (vilket är nästan varje dag) jag är inne och läser din blogg så är det blandade känslor, ömsom gråt ömsom skratt.
  Tänkt många gånger att det är tur att det är just du och Marcus som fått denna underbara pojke, ni verkar ha rätt syn på livet för att klara av alla utmaningar ni ställs inför varje dag.

  Lycka till med tentorna, håller tummarna för dig!

  SvaraRadera