lördag 14 april 2012

Vårbadande båtar

En lördag som denna, med sol och överspelade fåglar som gapar i högan sky, ja då måste man helt enkelt besöka lekparken!
Vi skulle möta upp några vänner i parken men tidiga som vi var värmde vi upp parkens alla attraktioner. Eller... nja inte allt kanske då Z ögonblickligen hittade en vattenpöl som bjöd in till lek. Först skulle det stampas och plaskas i den för att sen placera små båtar i det våta vattnet gjort av pinnar. Jodå... de flöt så fint där i pölen. Z tecknade med sina små händer och berättade för mig vad han lekte. Jag hurrade på, sittandes i solen på en parkbänk förvånad över att Z höll sig på ett enda ställe. En tanke slog mig att jag skulle tagit med en bok och läst ett par behövliga rader... men eftersom det hittills aldrig hänt att grabben inte kräver minutövervakning så slog jag det ur hågen. Mycket riktigt, Z tecknade "bada" och plötsligt så satt han där i pölen, plaskandes och doppade ansiktet i det bruna vattnet. Han skrattade högt och tecknade "mamma bada". Jag svarade att det inte var så troligt att jag skulle ansluta mig i den bruna pölen medan jag försökte hitta på en mer passande och torrare lek.

Idag har pappa Marcus fyllt 37 fullt synliga år ;-). Någon tårta blev det inte men en kväll med polarn på stan där de ska se på Inflames hägrar och i skrivande stund står de nog med autografblocket i högsta hugg... eller ölen.
Z sover och jag ska passa på att göra detsamma.

Ha en underbar kväll go´vänner

1 kommentar: