onsdag 30 maj 2012

Ivääääg...

Då var man snart på väg. Denna månad har pressats till det yttersta för att få tiden att räcka till. Mitt avslutande examensarbete har slagits om tiden med Z, resor och allt vardagligt som helt enkelt är ett måste. Stressigt som sjutton emellanåt men så galant vi ändå flutit genom denna pressade månad. Jag hann även att fylla år och Z lärde sig att "prata" i flerordsmeningar. Bara saker att fira... främst fina Z.

Imorgon ska jag och sambon avlägga en visit på ett litet trångt flygplan som dånandes ska ta oss till en behövlig semestervecka på sydligare breddgrader. Under vår semester ska moster Thessa bo här med Z och den ena vovven och det är helt underbart att vi får denna chans. Z frågar varenda morgon om Thessa är här för han vet att hon ska bo här några dagar... men tidsuppfattningen kanske inte är den bästa. Men den som väntar på nåt gott....

Det lär bli fattigt med uppdateringar här den närmsta veckan då jag inte kommer ha så mycket att skriva om förutom diverse utvärderingar på resturanger, stränder berg och kanske något olivträd.
Ha det så bra go´vänner så hörs vi snart av igen!!!!

2 kommentarer:

  1. Ha nu en fantastisk semester tillsammans med maken // kram AnnCharlotte

    SvaraRadera
  2. God tur!!!

    Nyyyyyt ferien......

    Klem fa Norge

    SvaraRadera