söndag 13 maj 2012

A perfect day

Igår monterade vi Z:s nya säng som hjälpmedelcentrum äntligen importerat från England. Det är en hög helvadderad säng som det helt enkelt inte ska gå att göra sig illa i. Den ser ut som en stor mysig koja och Z tjoade högt av förtjusning när den stod färdig. Vi förberedde Z enligt alla mallar att det var just i den blå nya kojan han skulle sova i och när kvällen kom kröp nervositeten sakta på oss. Skulle den fungera?
Nu efter premiärnatten vet vi att den funkar. Z har varit lugn i den och han "pratar" konstant om sin nya säng. Nu hoppas vi bara att den är så hållbar som tillverkaren utlovar... de känner ju inte Z ;-)

Och dagen som helhet... den BÄSTA dagen på länge. Sedan om det beror på den nya sängen eller att grannen har klippt sin gräsmatta vet jag inte men Z har varit sååå glad idag. Han har velat göra massor med grejer som att diska, klippa gräset, kratta, vika tvätt, busa, fika i solen, tvätta bilen, köpa glass med pappa, mata hundarna med sin smörgås vare sig de vill ha den gamla mackan eller ej... ja den ena hundens mun öppnade han manuellt och stoppade in den halvätna smörgåsen i hans mun. Pussunge.

Nu hoppas jag att ni haft en lika underbar dag som vi!!

Ha en fortsatt trevlig kväll go´vänner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar