lördag 25 februari 2012

Tjutande larm

En sån dag!!! Sol, varmt, en översvämmad trädgård och ett par 5 nr för stora gummistövlar..då trivs jag. Att klafsa runt i en morgontrött trädgård och bara stöka runt med hundarna grävandes stora geggiga hålor och Z som skrattar åt de lerbadande hundarna.
Z borde väl kanske inte varit ute idag då han var lite krasslig men det är så mycket man inte "borde" här i livet. Efter lunch fick vi finbesök av mormor och Z tog tillfället i akt att ge henne en ordentlig rundvisning i huset. Då Z hade en liten krasslighetsbacill idag var han lugn och harmonisk. Glad och mycket mysig. Inte ett enda utbrott och såna dagar älskar jag.

Kvällen avslutades med ett litet besök på sjukan för Z inte andades så bra och det är alltid trevligt och trycka hop sig i ett väntrum med snoriga barn. Men väntetiden var inte så farligt lång. 2 timmar ungefär och när man läser om barnen i Bullerbyn 19 gånger och åker omkring på en blå bobby-car in i alla undersökningsrum går tiden ganska snabbt. Dessutom såg vi till att säkerhetsfolket fick jobba lite också då dörren vi gick in i var larmad...vilket jag såg när jag ryckte upp den...men nån sekund försent. Det stod tydligt skrivet på en liiiiten lapp vid handtaget. Hmm... men inte fasen lärde vi oss en läxa av det tjutande larmet. När vi skulle åka hem tog vi samma dörr ut och...ja ni förstår. Så det var bara att fatta ett stadigt grepp om vagnen och springa. ;-) till Z:s förtjusning. Nu andas Z iallafall lite bättre och sover gött!!

Over and out!

Trevlig kväll go´vänner!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar