tisdag 22 mars 2011

Morgonsysslor

Z plockar upp efter hundarnas frukost. Skålarna ska placeras både på bord och bänkar. Den ena hunden springer oroligt med skålarnas ständiga omplacering och hoppas på ytterligare en bit mat. Z får i sin framfart tag i en stor kastrull som väntar på att bli diskad på bänken. Den slungar han iväg så handtagen spricker och ramlar bort när den landar på laminat golvet och orsakar ett litet hål i golvet. Han ser nöjd ut när jag kryper nervöst omkring och letar efter alla delar så lillen inte ska sätta dem i halsen. Just nu har han en toalett-rulle igen som han rullar upp över den hungriga hunden som förväntansfullt tror han kommer bli belönad efteråt.

Snart ska vi på provtagning för att kolla Z värden. Han har gått ner i vikt den sista tiden och börjat frysa på nätterna. Han skakar och hackar tänder även att han har pyjamasar, tröjor och täcken. Sköldkörtel-problem är vanligt bland SMS:are så det är väl det de bl a ska kolla upp.
Efter det bär det av till försäkringskassan där Z ska lämna spår efter sig som kommer orsaka att stället får stänga igen en vecka för återställning. Det ser jag fram mot.

Ha en underbar dag och njut av våren!

1 kommentar:

  1. Önskar er lycka till idag. Håller tummarna för att ni ska få ett positivt besked.

    SvaraRadera